BAMBUS okolju prijazna in stabilna talna obloga

Pri bambusu se takoj spomnimo na ljubke pande. Moramo vedeti, da bambus ni les, ampak vrsta trave, ki je primeren je tudi za talna oblogo. Tla iz bambusa so stabilna, trda in okolju prijazna.

Bambus hitro raste, zato nikoli ni potrebno rezati celotnega stebla bambusa. Z rezanjem pogosto bambus raste še hitreje. Torej, pri bambusu res ne gre za krčenje gozdov. In panda? Tudi za pande z rezanjem velikanskega bambusa ni ogrožena. Panda se prehranjuje s spodnjimi deli bambusa, zanjo dostopnimi deli.

Bambus je ekološko odgovorna izbira in talna obloga prihodnosti.

Izgleda plemenito in harmonično, včasih ima majhne črte, kjer se kosi bambusa stisnejo skupaj. Talna obloga iz bambusa je narejena z lepljenjem trakov iz bambusa drug ob drugem. Talna obloga se lahko naroči tudi v različnih barvah in tako talno oblogo lahko prilagodite svojemu slogu.

 

 

Bambus v kopalnici: vertikalni, karbiniziran, lakiran

Bambus v dnevnem prostoru: prešan, lakiran

 

Sandra Tibaut, 

Parketarstvo in trgovina Tibaut 

Izpolnite spodnji obrazec in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vasOsebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Tibaut d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Zastopamo znamke: