Polaganje vinilne talne obloge v ribjo kost

Vinilna talna obloga je privlačna, funkcionalna in kakovostna alternativa tlom iz pravega lesa. Na voljo je v številnih vzorcih, ki lahko popestrijo vaše prostore na različne načine. Polaganje vinila v ribjo kost optično bolj izstopa in ustvarja domačno vzdušje v vašem domu.

Prednosti vinilne talne obloge položeno v ribjo kost:

  • Nadomesti parket ali drugo talno oblogo
  • Je odporen
  • Ustvari rustikalno in domače vzdušje
  • Poseben videz dekorativno popestri sobe

Ribja kost lepo izstopa v prostorih z naravno in rustikalno opremo. Vzorec ustvarja optično globino, ki lahko spretno poveča manjše prostore.

Združite vinilno talno oblogo položeno v ribjo kost z ustreznimi kosi pohištva v naravnem in rustikalnem slogu in ustvarite domačno vzdušje.

V nadaljevanju je prikaz položenega vinila. Na prvi sliki je prikazan vinil položen klasično, na drugi sliki vinil položen v ribjo kost.

Kateri izgled sobe vas bolj pritegne?

 

 

Seveda je pri izbiri vinila pomembna tudi funkcionalnost. Šele ob pravi izbiri vinila vam bo talna obloga nudila zadovoljstvo in udobno bivanje.

Vzdrževanje vinilne talne obloge je enostavno. Ni pomembno ali je vinil položen enostavno ali v ribjo kost.

Vinilna talna obloga, ki je položena v ribjo kost lahko polagate tudi na talno gretje ali zvočno izolacijo. Je pa pomembno, da se v ribjo kost polaga le lepljen vinil, vinil na klik ne.

 

Vinilno talno oblogo v ribjo kost lahko položite tudi sami, brez predhodnega znanja. Da bo vzorec bolj viden, naredite načrt polaganja.

»Pletenice« lahko potekajo vzporedno s steno ali so poravnane pod kotom 45° glede na steno. Lahko se premikate od ene stene do druge ali začnete polagati sredi sobe. Slednje vam omogoča večjo prožnost pri polaganju.

Lahko pa pokličete strokovnjaka in bo delo opravil namesto vas. Hitro in brez zapletov. Tel. 040 463 350

 

V našem butičnem salonu v Trzinu nudimo 12 dekorjev vinilne talne obloge, dimenzije 457x76x2,5mm, položeno v italijansko ribjo kost pod kotom 90°:

PW 1265/HB

PW 1633/HB

PW 3011/HB

PW 3055/HB

PW 3065/HB

PW 3070/HB

PW 3080/HB

PW 3610/HB

PW 3611/HB

PW 3615/HB

PW 3620/HB

PW 3840/HB

 

V nadaljevanju prikazujemo šest dekorjev vinilne talne obloge Chevron iz naše ponudbe, položeno v francosko ribjo kost pod kotom 60°, dimenzije 457x102x2,5mm.

 

 

PW 3100/FPNEU

PW 3101/FPNEU

PW 3130/FPNEU

PW 3140/FPNEU

PW 3170/FPNEU

PW 3220/FPNEU

 

Za ogled zgornjih vzorcev pokličite na 040 046 340. Naš butični SHOWROOM se nahaja v Trzinu, v IOC.

 

Sandra Tibaut, 

Parketarstvo in trgovina Tibaut 

Izpolnite spodnji obrazec in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vasOsebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Tibaut d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Zastopamo znamke: