Vgradnja talnih oblog

Dobava in vgradnja vseh vrst lesenih talnih oblog, tekstila, vinila in PVC

Uporabljamo materiale visoke kakovosti in skupaj ustvarjamo visoko estetsko vrednost talne obloge. Za stilsko oblikovanje vaših novih bivalnih prostorov, so pomembna tudi primerna in privlačna tla. Skrbno izbrana tla obogatijo notranji prostor in hkrati dajejo prostoru prijeten občutek. Izbira talne obloge mora biti v prvi vrsti odvisna od uporabe in obremenitve. Poleg naštetih dejavnikov pri izbiri talnih oblog igra optični izgled. 

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam nudimo strokovno svetovanje pri polaganju različnih vrst talnih oblog v stanovanjskem delu, pisarnah in objektih.

Naš vsestranski paket storitev vključuje-polaganje:

  • Parketa
  • Vinil
  • Laminat
  • Tekstil
  • Športni podi
  • Lesene terase

PARKET

V Evropi je parket še vedno ena najbolj priljubljenih talnih oblog. Izgleda eleganten in hkrati trpežen-vsaj če je kakovost prava. Lahko se kombinira z vsemi drugimi materiali v hiši. Parket je eleganten, trpežen, odporen, okolju prijazen in enostaven za nego.

Možni vzorci pri polagnju parketa:

Diagonalni vzorec - Mozaik ali lamelni vzorec

Dvojna ribja kost v diagonali - Turški vzorec

Pleten vzorec - Paralelni vzorec

Ribja kost - Angleški vzorec

 

 

VINIL 

Šest pomembnih lastnosti vinilnih talnih oblog:

1.Enostavno vzdrževanje: vinilna tla so enostavna za čiščenje, vendar morate paziti, da na talni površini ni peska in grobe umazanije (mehanske poškodbe).

Madeže enostavno odstranite z vlažno krpo in čistilom za vinilna tla. Čistilo Artelit PM-100 je idealen za čiščenje vinilnih talnih oblog. Po uporabi  čistila PM-100 na vinil nanesemo Artelit PM-120 za nego talne obloge, ki naredi zaščitno plast na vinilu.

Artelit PM-100 in PM-120 lahko kupite pri nas v Salonu v Trzinu.

2. Visoka odpornost na vlago: zaradi česar je popoln material za uporabo v kopalnici, kuhinji ali drugih prostorih z visoko vlažnostjo (kleti, shramba).

3. Udoben pod nogami: vinil pozimi ni mrzel in je pod nogami mehkejši-udoben.

Vinilna tla so zaradi svoje udarne zvočno izolacijske konstrukcije zvočno absorbirajoča in s tem zelo tiha talna obloga, ki zagotavlja elastično in s tem prijazno toplo podlago.

4. Dolga življenjska doba: vinil je zelo trpežen material, ki ob pravilni namestitvi in vzdrževanju lahko »preživi« veliko let. Vendar kakovost materiala, ki ga kupite in način izdelave določata, kako bo izgledala vaša talna obloga čez nekaj let. Zato priporočamo, da vinilno talno oblogo prepustite, da položijo za to usposobljene osebe. Na dolgi rok boste s tem samo prihranili.

5. Odporen prosti madežem: vinilne obloge imajo obrabo plast, ki deluje kot površinska zaščita, ki ščiti tla pred madeži in razlitji.

Te materiale je zelo enostavno očistiti in vzdrževati.

6. Enostavna namestitev: vinilna tla so enostavna za polaganje, vendar mora biti talna površina pred polaganjem popolnoma suha in enakomerna/ravna.

Ne glede na enostavnejše polaganje, vam svetujemo, da polaganje prepustite izkušenim strokovnjakom.

 

 

 

 

Izpolnite spodnji obrazec in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vasOsebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Tibaut d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Zastopamo znamke: