Lesene terase

Dobava in montaža lesenih teras

Lesena terasa je najlepša povezava med hišo in vrtom. Lesene terase so vedno nekaj posebnega. Zaradi izjemno elegantne zasnove površin daje vašemu vrtu daje poseben čar.

Pri izbiri nove terase mnogi razmišljajo o funkcionalnosti lesenih teras. Preden sprejmete odločitev, morate biti dobro obveščeni. Kakšne so prednosti lesene terase in pomembnosti pri vzdrževanju?

Prednosti lesene terase:

  • Udoben ambient na vrtu

Še posebej poleti, ko se terasa veliko uporablja, zunanji prostor je odprt za zunanjo dnevno sobo in daje odprt občutek življenja in udobja.

  • Upravljalni stroški vzdrževanja

Profesionalno nameščena terasa iz trpežnega trdega lesa ne zahteva nobenega velikega vzdrževanja.

  • Les se vedno prilega

Les je nevtralni material in ustreza vsem vrstam življenja, bodisi v rustikalnem slogu hiše ali nenavadnem dizajnerskem stanovanju.

Pomembno:

  • Les je na prostem izpostavljen spreminjajočemu se podnebju. Ko absorbira vlago, se širi, ko se suši, se krči. To povzroča spremembe v dimenzijah teras, ki jih je potrebno upoštevati pri montaži. Razdalja med posameznimi deskami mora biti zadostna, da omogoča dovolj prostora pri krčenju in raztezanju. 
  • Vsak les sčasoma posivi zaradi zunanjih vplivov. Če želite ohraniti prvotni videz vaše terase, je potrebno dvakrat letno obnoviti leseno zunanjo talno oblogo, spomladi pred soncem in visokimi temperaturami, pozimi pred stoječim snegom.


Želite poudariti lepoto vašega doma z leseno teraso?

Pri nas dobite visokokakovostne lesene terase.

Če niste povsem prepričani, kateri tip lesa je primeren za vašo leseno teraso, vam bomo na razpolago za strokovno svetovanje in pomoč pri vaši odločitvi.

Izpolnite spodnji obrazec in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vasOsebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Tibaut d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Zastopamo znamke: