Obnova parketa

Obnova in sanacija parketa

Poleg polaganja talne obloge skrbimo tudi za obnovo in sanacijo parketa in lesenih talnih oblog. Parket je zelo priljubljena talna obloga. Tako v zasebnih domovih, kot poslovnih stavbah. Nekdanji lesk in naraven videz parketa ali druge lesene talne obloge je mogoče obnoviti ali sanirati. Tla z obnovo ali sanacijo dobijo nov, svež videz.

Parket lahko preživi več generacij z ustrezno nego. Nobena druga talna obloga ni tako trpežna in hvaležna. Vsaki stranki svetujemo posebej v skladu z njegovimi željami in nudimo optimalno rešitev za vsako težavo.

Preprosto nas kontaktirjte po telefonu 040-463-350 ali na
e-mail sandra.tibaut@gmail.com in skupaj bomo našli rešitev.

Izpolnite spodnji obrazec in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vasOsebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Tibaut d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Zastopamo znamke: