Izdelava stopnic

Izdelava in montaža lesenih stopnic in stopnic iz vinila

Prizadevamo si, da bi naše delo v skladu z najvišjimi zahtevami, funkcionalnostjo, z eleganco in prefinjenim stilom. Od načrtovanja do izdelave in montaže vaših lesenih stopnic.

Specializirani smo za izdelavo lesenih stopnic, tako ravnih kot obokanih. Prav tako nudimo obloge betonskih stopnic z lesom in kombinacijo lesa z jeklom. Naša ponudba je dopolnjena s posebnimi strukturami, ki so namenjeni za naročila posamezne stranke.

Poleg izdelave nudimo tudi rekonstrukcijo ali obnovo stopnic. Uporabljamo surovine najvišje kakovosti, kot so hrast, jesen in izbranih eksotičnih vrst. Stopnice so zaščitene z ekološko varnimi olji oz laki.

Stranki zagotavljamo strokovno svetovanje in izvirne ideje. Večino projektnih del izvajamo skupaj z našimi strankami. Najprej ustvarimo idejno zasnovo in naslednji korak je  izvedba z vsemi podrobnostmi.

Izpolnite spodnji obrazec in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas







Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Tibaut d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Zastopamo znamke: