Unikatne mize

Želimo predstaviti kolekcijo miz ELIZABETA, še posebej izpostaviti mizo IZA, kot funkcionalno in oblikovno najzanimivejšo.

Mize odlikujejo unikatno oblikovane noge, izdelane iz masivnega lesa , povezane v izredno stabilno pod - konstrukcijo, v katero je vpeta mizna ploskev –  lesena, lahko pa je  izdelana tudi iz drugih materialov (steklo, kamen, umetni kamen, kovina ….) Mizna ploskev je izrazito tanka, saj ji podnožje nudi trdno oporo tako na obodu, kakor v osrednjem delu . Spoj mizne ploskve in podnožja je  svojevrsten detajl,  ki zagotavlja posebno stabilnost mize, obenem pa daje mizam in celotni kolekciji njej lastno prepoznavnost.

 

Kolekcijo sestavlja 5 miz :

ELI je okrogla, ki pa ima le tri noge in je dimenzijsko omejena

LIZA je kvadratna in se lahko izdela v različnih velikostih

ELIZA je pravokotna in se prav tako lahko dimenzijsko  prilagaja

ELIZABET  je ovalna miza, ki se izdeluje v dveh širinah in dolžinah

 

IZA ima tri noge  in je specifične  oblike (stisnjen krog oziroma trebušast trikotnik) , izdeluje se  v eni sami dimenziji, zaradi  svoje oblike pa je, kljub svoji relativni majhnosti, udobna miza za šest oseb in kot takšna posebej primerna za opremo manjših jedilnic oziroma gostinskih lokalov.

 

Kolekcija ni izrazito jedilniška – čiste in elegantne linije miz in možnost izdelave v različnih materialih in velikostih, omogočajo umestitve tako v stanovanjske kakor poslovne in javne ambijente.

 

Trenutno se mize izdelujejo unikatno, po naročilu za znanega naročnika.

Zagotovimo pa lahko izdelavo v večjem obsegu in sicer 22-30 miz na mesec.

 

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na razpolaga na tel. št. 040 355 928 ali preko kontaktnega obrazca.

miza ELI

miza LIZA

miza IZA

miza ELIZA

miza ELIZABET

Miza v ambientu

Izpolnite spodnji obrazec in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vasOsebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Tibaut d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Zastopamo znamke: