Nasveti

Certifikat bonitetne odličnosti Srebrna odličnost

Smo ponosni prejemniki certifikata bonitetne odličnosti Srebrna odličnost 2021, ki nam jo je podelila največja mednarodna bonitetna hiša na svetu Dun & Bradstreet.

Z bonitetno odličnostjo podjetja dokazujemo svoj ugled v poslovnem okolju ter utrjujemo zaupanje poslovnih partnerjev, da smo verodostojni in zanesljivi ter je sodelovanje z nami varno.

»Potrudi se, da ne postaneš človek uspeha. Postani raje človek vrednot,« je naš moto.

Doseganje standardov bonitete odličnosti nam potrjuje, da imamo zdravo zastavljene temelje, in da gremo v pravo smer tudi v teh turbulentnih časih. Dobljeno priznanje je sad 12-letnega truda, nenehnih izobraževanj, izpopolnjevanj in strmenju k čim boljši ponudbi in kakovostni izvedbi del.

Še naprej želimo delati z motom »manj je več«. Ostajamo butični salon, saj se le na tak način lahko popolnoma posvetimo vsaki stranki posebej. Vemo, da le z osebnim pristopom in skrbnim svetovanjem lahko dodobra spoznamo kupčeve potrebe in želje ter jim zagotovimo tako storitev, ki ne zadovolji le njih, temveč tudi naše zelo visoke standarde kakovosti izvedbe. Da delamo prav, nam potrjujejo stranke, ki se vračajo po nasvete in naročila. Zadovoljne stranke so ključ do uspeha. Kot pravijo, »dober glas seže v deveto vas, slab pa še dlje«.

Poleg tega, da so stranke za nas na prvem mestu, sta nam pomembna tudi zdravje in okolje. Naše podjetje je ekološko usmerjeno, zato delamo in bomo še naprej delali z ekološkimi materiali. Prav tako bomo nadaljevali z razvojem in izdelavo lesenih izdelkov iz kosov parketa, ki pri delu ostanejo. Ostankov ne zavržemo, temveč jim vdahnemo novo življenje.

boniteta_odlicnosti_parketarstvo_tibaut

Pokličite nas, z veseljem vam bomo pomagali.

040 463 340

Sandra Tibaut,

Parketarstvo in trgovina Tibaut

sandraface_krog3

Preberi še

4 pravila čiščenja in vzdrževanja parketa

Parket je ena najbolj priljubljenih talnih oblog ne le zaradi visoke kakovosti in estetskega videza, ampak tudi zaradi prijetnega vzdušja, ki ga les daje prostoru. Da bo vaš parket dolgoročno ohranil ...

Preberite več

Parket v kuhinji - da ali ne

Kuhinja je ena najpomembnejših prostorov v hiši. Za mnoge kuhinja ni samo shranjevanje hrane in pripravljanje obrokov. Je veliko več. Je prijetno središče družinskega življenja. Vse bolj priljubljen je ...

Preberite več

Plesen v stanovanju – vzroki za nastanek in vpliv na zdravje

Plesen v stanovanju oziroma našem bivalnem prostoru je huda nadloga, ki lahko negativno vpliva na naše zdravje in kakovost bivanja v njem. Različne plesni najdemo skoraj v vsakem prostoru, niso pa vse plesni ...

Preberite več