Nasveti

Certifikat bonitetne odličnosti Srebrna odličnost

Smo ponosni prejemniki certifikata bonitetne odličnosti Srebrna odličnost 2021, ki nam jo je podelila največja mednarodna bonitetna hiša na svetu Dun & Bradstreet.

Z bonitetno odličnostjo podjetja dokazujemo svoj ugled v poslovnem okolju ter utrjujemo zaupanje poslovnih partnerjev, da smo verodostojni in zanesljivi ter je sodelovanje z nami varno.

»Potrudi se, da ne postaneš človek uspeha. Postani raje človek vrednot,« je naš moto.

Doseganje standardov bonitete odličnosti nam potrjuje, da imamo zdravo zastavljene temelje, in da gremo v pravo smer tudi v teh turbulentnih časih. Dobljeno priznanje je sad 12-letnega truda, nenehnih izobraževanj, izpopolnjevanj in strmenju k čim boljši ponudbi in kakovostni izvedbi del.

Še naprej želimo delati z motom »manj je več«. Ostajamo butični salon, saj se le na tak način lahko popolnoma posvetimo vsaki stranki posebej. Vemo, da le z osebnim pristopom in skrbnim svetovanjem lahko dodobra spoznamo kupčeve potrebe in želje ter jim zagotovimo tako storitev, ki ne zadovolji le njih, temveč tudi naše zelo visoke standarde kakovosti izvedbe. Da delamo prav, nam potrjujejo stranke, ki se vračajo po nasvete in naročila. Zadovoljne stranke so ključ do uspeha. Kot pravijo, »dober glas seže v deveto vas, slab pa še dlje«.

Poleg tega, da so stranke za nas na prvem mestu, sta nam pomembna tudi zdravje in okolje. Naše podjetje je ekološko usmerjeno, zato delamo in bomo še naprej delali z ekološkimi materiali. Prav tako bomo nadaljevali z razvojem in izdelavo lesenih izdelkov iz kosov parketa, ki pri delu ostanejo. Ostankov ne zavržemo, temveč jim vdahnemo novo življenje.

boniteta_odlicnosti_parketarstvo_tibaut

Pokličite nas, z veseljem vam bomo pomagali.

040 463 340

Sandra Tibaut,

Parketarstvo in trgovina Tibaut

sandraface_krog3

Preberi še

Certifikat bonitetne odličnosti Srebrna odličnost

Smo ponosni prejemniki certifikata bonitetne odličnosti Srebrna odličnost 2021, ki nam jo je podelila največja mednarodna bonitetna hiša na svetu Dun & Bradstreet. Z bonitetno odličnostjo podjetja ...

Preberite več

Pluta kot naravna talna obloga

Pluta za tla je v uporabi že desetletja, danes pa zaradi dejstva, da je pluta zeleni obnovljivi vir, kjer pri pridobivanju ne iztrebljajo tropskih ali drugih gozdov, postaja vse bolj priljubljena izbira. ...

Preberite več

Naravna čistila in izdelki za nego lesenih teras WOCA

Spomladi vaša terasa potrebuje nego in čiščenje. Dela se lahko lotite sami ali za to opravilo najamete strokovnjaka. Ne glede na to, kdo bo čistil vašo teraso, pa je pomembno, katera čistila in premaze ...

Preberite več